L-V 8AM - 7PM

S-D - Închis

+40733.779.956

order@iprotect.ro

Sector 1

București

Termeni și condiții

Bine ați venit la Iprotect.ro. Acest site este deținut și operat de Poparc Holdings SRL. Vă rugăm să citiți aceste condiții cu atenție înainte de a utiliza site-ul web, deoarece prin utilizarea site-ului web, vă dati acordul termenelor si conditiilor. Mărfurile vor fi expediate prin curier. Odată ce plata a fost primită și procesată, bunurile vor fi expediate. Vă rugăm să citiți termenii și condițiile afișate înainte de a utiliza site-ul web iprotect.ro. Prin utilizarea site-ului web iprotect.ro, se consideră că ați citit termenii și condițiile și că sunteți obligat sa le respectati. Toate comenzile și achizițiile efectuate prin facilitățile acestui site web vor fi supuse acestor Termeni și condiții pentru cumpărături online.

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere”, cu link către standarde:https://trusted.ro/despre-noi/standardele-trusted-ro/?section=magazine.”

Modificari ale termenilor

Orice funcții sau instrumente noi care sunt adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și Condițiilor. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea de actualizări și / sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Despre noi

Suntem Poparc Holdings Srl, www.iprotect.ro, o companie organizată și existentă în conformitate cu legile românești, având sediul social pe Bd Dinicu Golescu 43, Bloc 7, Scara B, Etaj 2, Ap 42, Camera 2, București, România, Reg. N. J40 / 6642/2020, CUI RO42653404, Capital Social 200 Ron. Ne puteți contacta la echipa noastră de asistență pentru clienți prin e-mail: order@iprotect.ro sau telefonic la: 0733779956.

Preturi si disponibilitate

Prețurile sunt exprimate în Ron la care se adauga TVA. Produsele se afla in stoc si se livreaza in 2-4 zile lucratoare, in functie si de disponibilitatea curierului.

În timp ce depunem toate eforturile noastre pentru a îndeplini astfel de comenzi, nu putem fi considerați responsabili dacă produsele nu sunt disponibile la un moment dat. De asemenea, se menționează că timpii de expediere indicați mai jos sunt un ghid și nu sunt timpi de expediere garantați și nu ar trebui să se bazeze ca atare. Când plasați o comandă pentru a cumpăra un produs de la iprotect.ro, vă vom trimite un e-mail sau va vom contacta telefonic, confirmând primirea și detaliile comenzii dvs.

Acceptarea comenzii se face prin e-mail de confirmare.In momentul efectuării unei comenzi, intenția dvs. este de a încheia un contract cu Poparc Holdings SRL.

Plata si Termeni de livrare produse

Plata se face prin OP, in momentul comenzii, iar produsele vor fi livrate dupa ce Poparc Holdings SRL primeste confirmarea platii, si contravaloarea produselor in cont. Odata cu primirea banilor, marfa este pregatita pentru livrare si trimisa catre curier.

Colaboram cu mai multe firme de curierat: Fan Courier, DDP, SameDay Courier, alegerea firmei de curierat fiind aleasa impreuna cu clientul. Pretul transportului se negociaza cu clientul, in functie de cantitatea comandata.

Nu vindem catre persoane fizice, ci doar catre persoane juridice, in sistem en-gros, cantitatea minima care poate fi comandata, fiind specificata in prezentarea fiecarui produs.

Livrarea produselor este disponibilă atat pe teritoriul României, cat si international, costul de transport pentru fiecare tara in parte fiind negociat cu clientul in functie de volum.

Politica de Retur

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Garantie

Toate produsele prezentate pe siteul www.iprotect.ro, beneficiaza de garantie 1 luna de zile de la data primirii coletului, garantie oferita de comerciantul Poparc Holdings.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a iprotect, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de iProtect, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al iProtect asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al iProtect.

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care iProtect confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea iProtect pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea iProtect si/sau al angajatului/prepusului iProtect care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Pentru sesizari legate de incalcarea dreptului de proprietate, va rugam sa ne contactati pe mail, la: order@iprotect.ro.

Reclamatii & Sesizari

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Cristina Pop – 0733779956, order@iprotect.ro

× Cu ce vă putem ajuta?